Voorgaande Kerkdiensten

Op zondag, 2 oktober, vierden we onze startzondag met als thema: Aan tafel! De voorganger was ds. Elise Wijnands, de organist: Broer de Boer en de ouderling van dienst was: Heleen Hendriksen. De eindcollecte was voor: Kerk en Israël. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 02-10-2022.

Op zondag, 25 september, werd de dienst georganiseerd door de kerkenraadsleden: Hans Nusselder, Heleen Hendriksen, Hermien Langeler en Barend Verkerk. De organist was: Joop Agelink. De eindcollecte was voor: de Ere dienst en Muziek. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 25-09-2022.

Op zondag, 18 september, was de voorganger: pastor Mia Tankink, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Marco Huntelaar. De eindcollecte was voor: Stichting Diva Dichtbij. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 18-09-2022.

Op zondag, 11 september, was de voorganger: de heer Herman Haan, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Barend Verkerk. De eindcollecte was voor: Stichting Handen ineen voor Gambia. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 11-09-2022.

Op zondag, 28 augustus, was de voorganger: da. Monica Schwarz uit Almelo, de organist: Broer de Boer en de ouderling van dienst: Heleen Hendriksen. De eindcollecte was voor: Plaatselijk diaconaal werk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 28-08-2022.

Op zondag, 21 augustus, was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Hermien Langeler. De eindcollecte was voor: Stichting Barmuja Ethiopië. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 21-08-2022.

Op zondag, 14 augustus, was de voorganger: dhr. Henk Dijkman, de organist: Ap Addink en de ouderling van dienst: Dirk Jan Huntelaar. De eindcollecte was voor het: Nederlands Bijbelgenootschap. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 14-08-2022.

Op zondag, 7 augustus, was de voorganger: ds. Jacqueline Krajenbrink, de organist: Frans Konincks en de ouderling van dienst: Hermien Langeler. De eindcollecte was voor het: Plaatselijk diaconaal Werk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 07-08-2022.

Op zondag, 31 juli, was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Hans Nusselder. De eindcollecte was voor het: Plaatselijk Pastoraal Werk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 31-07-2022.

Op zondag, 24 juli, was de voorganger: Gea Haan, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Barens Verkerk. De eindcollecte was voor het: Het Passion uit Hummelo. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 24-07-2022.

Op zondag, 17 juli, was de voorganger: ds. Joop Jansen Schoonhoven uit Doetinchem, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Hermien Langeler. De eindcollecte was voor het: Orgelfonds. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 17-07-2022.

Op zondag, 10 juli, voorafgaand aan Vive la France, was de voorganger: ds. Deodaat van der Boon, de organist: Frans Konincks en de ouderling van dienst: Ben de Vries. De eindcollecte is voor het: Poor people’s Fund Africa. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 10-07-2022.

Op zondag, 3 juli was de voorganger pastor Mia Tankink, de organist was: Frans Konincks en de ouderling van dienst: Heleen Hendriksen. De eindcollecte was voor het Plaatselijk Jeugdwerk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 03-07-2022.

Op zondag, 26 juni was de voorganger ds. Elise Wijnands, de organist was: Ap Addink en de ouderling van dienst: Ben de Vries. De eindcollecte was voor het: Diaconaat Migranten Nederland (Kerk in Actie). Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 26-06-2022.

Op zondag, 19 juni was de voorganger ds. Jan-Derk de Bruin uit Ermelo (krijgsmachtpredikant, de organist was: Atze Douma en de ouderling van dienst: Dirk Jan Huntelaar. De eindcollecte was voor het: Plaatselijk kerkenwerk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 19-06-2022.

Op zondag, 12 juni was er een openluchtdienst, waarbij ds. Elise Wijnands de voorganger was en Hans Nusselder de ouderling van dienst.
De eindcollecte was voor: Stichting Handen ineen voor Gambia. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
Deze dienst is niet online bekijken.

Op zondag, 5 juni was de voorganger: ds. Roelie Reiling uit Steenderen, de organist: Broer de Boer en de ouderling van dienst: Marco Huntelaar.
De eindcollecte was voor: Plaatselijk Diaconaal werk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 05-06-2022.

Op zondag, 29 mei was de voorganger: Jansje Ruiterkamp uit Vorden, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Leida Wenneker.
De eindcollecte was voor: Pastoraat Hyndendael. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 29-05-2022.

Op zondag, 22 mei was er een oecumenische dienst in Doesburg, georganiseerd door de samenwerkende kerken: RK Parochie Sint Willibrordus, locatie Doesburg; Remonstranten Doesburg; Samenwerkingsgemeente de Ooipoortkerk Doesburg; Het Leger des Heils; PG Angerlo-Doesburg; PG Drempt-Oldenkeppel en PG Hummelo. De Taakdragers waren: K. Spelt, PG Drempt-Oldenkeppel; T. Looman, RK Martinuskerk; E. Wijnands, PG Hummelo; J. Lof, CGKV Ooipoortkerk; W. Gilsing, PG Angerlo-Doesburg; S. van der Sluijs, Remonstrantse kerk Doesburg; organist Wilbert Berendsen; beeld en geluid Daniël Snieder en Rudy Beckmans; koster Richard Spanjer.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 22-05-2022.

Op zondag, 15 mei was de voorganger: Herman Haan, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Hermien Langeler.
De eindcollecte was voor: de Eredienst en muziek. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 15-05-2022.

Op zondag, 8 mei was de voorganger: Menno Leistra, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Marco Huntelaar.
De eindcollecte was voor: Noodhulp Nigeria (Kerk in Actie). Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 08-05-2022.

Op zondag, 1 mei was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Barend Verkerk.
De eindcollecte was voor: Het plaatselijk jeugdwerk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 01-05-2022.

Op zondag, 24 april was de voorganger: ds. Deodaat van der Boon, de organist: Ab Addink en de ouderling van dienst: Leida Wenneker-Kuperij.
De eindcollecte was voor: Stichting Barmuja Ethiopië. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 24-04-2022.

Op Paaszondag, 17 april was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Dirk Jan Huntelaar.
Aan het eind was er een Paascollecte. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 17-04-2022.

Op Stille Zaterdag, 16 april was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Broer de Boer en de ouderling van dienst: Hans Nusselder.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 16-04-2022.

Op Goede Vrijdag, 15 april werd de dienst georganiseerd door: Ingrid van Berkum, Heleen Hendriksen en Hermien Langeler, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Ben de Vries.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 15-04-2022.

Op Witte Donderdag, 14 april was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Ab Addink en de ouderling van dienst: Hermien Langeler.
De eindcollecte was voor: Plaatselijk diaconaal werk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 14-04-2022.

Op zondag 10 april was de voorganger: ds. Jacqueline Krajenbrink-Bennink uit Vorden, de organist: Frans Konincks en de ouderling van dienst: Barend Verkerk. De eindcollecte was voor: Het plaatselijke kerkenwerk. Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 10-04-2022.

Op zondag 3 april waren de voorgangers: Marjan van Zadelhoff (Drempt & Oldenkeppel) en ds. Elise Wijnands, de organist: Broer de Boer en de ouderling van dienst: Heleen Hendriksen. De eindcollecte was voor: Shehata (Stichting Helping Hand to Tanzania).
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 03-04-2022.

Op zondag 27 maart was de voorganger: ds. Roelie Reiling uit Steenderen, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Barend Verkerk. De eindcollecte was voor: Stichting DIVA Dichtbij.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 27-03-2022.

Op zondag 20 maart was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Atze Douma en de ouderling van dienst: Ben de Vries. De eindcollecte was bestemd voor voor de plaatselijk kerk en de diaconie.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 20-03-2022.

Op zondag 13 maart was de voorganger: ds. Henk Dijkman uit Vorden, de organist: Joop Agelink en de ouderling van dienst: Marco Huntelaar. De eindcollecte was bestemd voor voor het plaatselijk diaconaal werk.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 13-03-2022.

Op zondag 6 maart was de voorganger: ds. Siebe Hiemstra uit Almelo, de organist: Frans Konincks en ouderling van dienst: Hans Nusselder. De eindcollecte was bestemd voor: Oekraïne (Kerk in Actie)
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie
U kunt deze dienst ook nog online bekijken door te klikken op: Online dienst 06-03-2022

Op zondag 27 februari was de voorganger: ds. Klaas A. Bakker uit Doetinchem, de organist: Ap Addink en Ouderling van dienst: Heleen Hendriksen. De eindcollecte was bestemd voor: Poor people’s Fund Africa.
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online terugkijken door te klikken op: Online dienst 27-02-2022.

Op zondag 20 februari was de voorganger: ds. Elise Wijnands, de organist: Atze Douma en ouderling van dienst: Hans Nusselder. De uitgangcollecte was voor: Het Pastoraat Hyndendael
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online terugkijken door te klikken op: Online dienst 20-02-2022.

Op zondag 13 februari was de voorganger: ds. Deodaat van der Boon, de organist: Broer de Boer en ouderling van dienst: Leida Wenneker. De uitgangcollecte was voor: Noodhulp Nepal (Kerk in Actie)
Voor meer informatie over deze dienst klikt u op: Liturgie.
U kunt deze dienst ook nog online terugkijken door te klikken op: Online dienst 13-02-2022.

   

Online dienst (klik op de foto)  

Online-kerkdienst kerk Hummelo

   

Groene Boekje '22 - '23  

Het Groene Boekje van de kerk in Hummelo

   

Jongeren  

Jongeren in Hummelo

   

Facebook  

   

Ontmoeting  

   

AVG  

   
© Protestantse gemeente Hummelo 2022