Kerkdienst 14-05-2023Op 14 mei ontmoeten de kerken in de regio Doesburg elkaar in de halfjaarlijkse gezamenlijke dienst. PG Angerlo-Doesburg, Hummelo, Drempt en Oldenkeppel, Remonstranten Doesburg, RK parochie Doesburg, Ooipoortkerk en Leger des Heils.

De kerk in Hummelo is dan gesloten. Het is mooi als we gezamenlijk naar Doesburg gaan. Wilt u met de auto meerijden? Dat kan! Als u om 09:30 uur bij de kerk bent, kunt u daar instappen.

In de dienst staat het thema ‘liefde’ centraal. Op drie manieren wordt het thema belicht: Liefde van God, Liefde in relaties en Liefde tot de Ander. Schriftlezingen zijn Psalm 36:6-10 en Johannes 15: 9-17. Er is deze zondag kindernevendienst. Voorgangers zijn Arnold Vellekoop (Leger des Heils), ds. Jaap Lof (Ooipoortkerk) en ds. Karin Spelt (PG Drempt en Oldenkeppel). Alle deelnemende kerken werken aan de dienst mee, in woord (Jannie Boesveld, Francie Jansen, ds Susanne vd Sluijs en ds Elise Wijnands) en met muziek Lucian Venderink ( orgel en piano) , Jense van der Eerden ( trompet), de cantorij o.l.v. Wilbert Berendsen(orgel).
Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen koffie en thee te drinken.

09-05-2023