Kinderkerk Met de oogstdienst is er geen kinder- en jeugdkerk, op 12 november zijn wij er weer. Deze dienst gaan we voorbereiden samen met Drempt/Keppel. Daarna is er weer kinder- en jeugdkerk op 1ste Advent.

We zijn al begonnen met bedenken van een leuke invulling van het kinderkerk-kerstfeest.
Daarom komt er rond 1 november een oproep met de vraag: wie wil "optreden" in de kerk. Wie vindt het leuk om bijv. een kerstdans te laten zien of wie kan een kerstlied spelen op een instrument. Dan mag je je aan melden bij de leiding van de kinderkerk.
Daarvoor heb je tot 1 december de tijd. Meer info volgt later.
Dus meld je aan bij een van de leiding, dan wordt het vast een heel vrolijk kerstfeest.

De leiding van de kinder- en jeugdkerk bestaat momenteel uit drie personen. Het zou heel fijn zijn als we met een paar meer zouden zijn. Wie vind het leuk om iets met kinderen en jongeren te doen. Wie mag er graag verhalen vertellen of vindt het leuk om te knutselen met de kinderen. Dan is het misschien wat voor jou om ons team te komen versterken. Ervaring is niet nodig.
Neem contact op met een ons, Vera Arendsen, Jessica Verkerk of Anita Nusselder, en kom gerust een keer een morgen meekijken om te zien wat wij allemaal doen in een uur kinder- en jeugdkerk.

M.vr.gr. Anita Nusselder

31-10-2023