Kinderkerk Op de laatste zondag van het seizoen, in de openluchtdienst van 2 juli, maakten Teun en Amélie de overstap naar de jeugdkerk. Het was een zonnige zondagmorgen en de locatie bij de fam. van Zadelhoff was prachtig. Op die mooie locatie kregen beiden de rugzak met inhoud omgehangen en na een rondje om de boerderij stapten ze over de drempel hun nieuwe leven tegemoet. Maar voordat ze die rugzak kregen, kregen ze eerst nog een bijbel, allebei uit handen van hun oma.
Na alle mooie woorden en goede wensen kregen ze het volgende gedicht mee:

Droom je dromen verder
Dan morgen of vandaag

Stop niet bij je grenzen
Wat wil je nou echt graag
Wat zou je hopen
Dat jou zou overkomen

Onthoud
Zeg nooit nooit
Tegen je allermooiste dromen

Wij wensen Teun en Amélie alle goeds voor de toekomst en hopen hen nog vaak bij de jeugdkerk te zien.

Inmiddels is de welverdiende vakantie weer voorbij en zijn we weer bezig met het voorbereiden van een nieuw seizoen.
Het nieuwe seizoen start op zondag 17 september. Op deze startzondag gaan wij van start met zowel kinderkerk als jeugdkerk.
Het thema van dit seizoen is “Ga mee
In het kader van dit thema willen we dit seizoen wat meer dingen samen gaan doen met onze buren. Het afgelopen seizoen was de vakantietas daarvan een voorbeeld, een project dat zowel door Drempt en Oldenkeppel als door ons als positief werd ervaren. Ook gaan we weer proberen om kinderen die wat verder van de kinderkerk afstaan te betrekken bij onze aktiviteiten.
Dus kortom, een nieuw seizoen en genoeg ideeën weer om mee aan de slag te gaan. We hopen jullie allemaal weer te zien op startzondag bij de kinder- of de jeugdkerk.

M.vr.gr. Anita Nusselder

06-09-2023