Kinderkerk Na de kerkdienst, op zondag 23 april, was er koffie drinken.
Bij de koffie waren er allerlei lekkere dingen, taart, cake en koekjes. Al dit lekkers was gebakken door de kinderkerk, zowel de kinderen als hun ouders hadden erg hun best gedaan. Voor deze lekkernijen werd een (zelf te bepalen) bijdrage gevraagd. Ook was het mogelijk om wat van de baksels mee te nemen voor het thuisfront. Het geld dat we daarmee opgehaald hebben, is gegaan naar ons goede doel voor dit jaar: de vakantietas. De opbrengst van al dat bakken leverde een bedrag op van maar liefst € 200,00. In de collectebus die wij voor dit project hadden staan zat ook nog € 100,00. Alle gevers willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage aan dit project en ook degene die het project hebben gesponsord met kado’s willen wij heel hartelijk bedanken. Hiermee kunnen we voor een aantal kinderen de vakantie wat zonniger maken.
Elders op deze site vindt u meer informatie over het project van de vakantietas.

Op zaterdag 10 juni vond dan eindelijk het, al lang in de planning staande, uitje van de kinder- en jeugdkerk plaats. Met de auto naar Doesburg voor een bezoekje aan het mosterd- en azijnmuseum. Omdat het druk was in Doesburg werd het laatste stukje naar het museum te voet afgelegd. In het museum konden de kinderen rondkijken. Het was jammer dat er weinig uitleg werd gegeven bij alles wat er te zien was.
Op straat was er ook het nodige te zien omdat het Hanzedag was in Doesburg. Na een gezellige wandeling langs de diverse kraampjes, was de volgende stop bij de Pannenkoekenbakker in Drempt. Daar hebben we, buiten op het terras, genoten van diverse lekkere pannenkoeken. Met een goed gevulde maag gingen we na dit zonovergoten uitje weer huiswaarts.

We gaan naar de laatste zondag van dit seizoen. Dat is de openluchtdienst, op 2 juli, waarin Teun en Amélie de overstap gaan maken naar de jeugdkerk. We hopen jullie dus allemaal weer te zien op zondag 2 juli.
En daarna is het vakantie en zien we elkaar weer in september met de startzondag.

M.vr.gr. Anita Nusselder

29-06-2023