VakantietasDit jaar wordt de actie "Vakantietas" georganiseerd door de kinderkerk van Hummelo en van Drempt/Oldenkeppel voor gezinnen met kinderen t/m 18 jaar in Drempt, Hummelo, Laag- en Hoog-Keppel die vanwege allerlei omstandigheden geen financiën hebben voor bijvoorbeeld vakanties, uitjes, traktaties of een extraatje voor hun kinderen in de zomervakantie.

Om voor deze gezinnen de zomervakantie wat zonniger te maken, gaan we met de kinderkerk van Hummelo en Drempt/Oldenkeppel voor hen een persoonlijke, op maat gemaakte, vakantietas inpakken en bezorgen. In de tas kunnen cadeautjes zitten maar ook bijvoorbeeld bonnen voor een ijsje of een leuk uitje.

Hiervoor willen we u vragen een briefje af te scheuren, een cadeautje te kopen en in te leveren in de doos in de kerk of af te geven bij Jessica Verkerk, Vera Arendsen of Anita Nusselder. Een financiële bijdrage is ook welkom, in onze collectebus. Van het geld dat we ophalen kopen we bonnen voor leuke uitjes of cadeautjes voor de kinderen.

15-06-2023