KinderkerkHet palmpaasstokken versieren in de Ruimte, op zaterdag 1 april, was een groot succes. Maar liefs 40 kinderen en hun ouders kwamen die middag om een stok te versieren. Het was een gezellige bedrijvigheid in de Ruimte.
Op palmzondag konden al die kinderen hun mooi versierde stok aan de mensen in de kerk laten zien. Daar aan vooraf gaande hebben de kinderen eieren gezocht op het schoolplein. De eieren waren goed verstopt door Teun, Amélie en Bastienne, want niet alle eieren werden terug gevonden. Wel werden de drie zilveren eieren gevonden. De vondst van een zilveren ei leverde een prijsje op. De kinderen die deze keer een prijsje mochten uitzoeken waren: Zare Lois, Plien en Lex.

Na het eieren zoeken ging het in optocht naar de kerk waar de muziek al stond te wachten. Onder het spelen van een lied gingen de kinderen, met hun versierde stok, door de kerk. KinderkerkDaarna sloten de kinderen aan bij de muziek om een rondje door het dorp te lopen. Ook langs de route was er veel belangstelling voor de kinderen met hun versierde stokken.
Na afloop van de optocht kregen alle kinderen het bekende verrassing ei. En de muziek kreeg een welverdiend kopje koffie met paasbrood aangeboden.
Het was een geslaagde optocht, het weer werkte mee, de opkomst was goed en ook langs de route was er de nodige belangstelling. Kortom een geslaagde aktiviteit.

Op paasmorgen begonnen we gezamenlijk in de kerk, waarna de kinderen in de Ruimte genoten van het paasontbijt en het paasverhaal. Ook een aantal ouders en gasten hebben meegedaan met het paasontbijt. Ook dit was weer een gezellig samenzijn.

KinderkerkDe volgende kinderkerk is op zondag 23 april. Dan is er na de kerkdienst koffie drinken. Het lekkers bij de koffie is dan gebakken door de kinderkerk. Iedereen die het leuk vindt om wat te maken, mag een zelfgebakken koek of cake meebrengen. Voor deze lekkernijen zal een (zelf te bepalen) bijdrage worden gevraagd. Ook is het mogelijk om wat van de baksels mee te nemen voor het thuisfront. Het geld dat we hiermee ophalen gaan we besteden aan een goed doel.

We hopen jullie dus allemaal weer te zien op zondag 23 april met heel veel baksels zodat we veel geld gaan inzamelen voor het goede doel. Wat dat goede doel gaat worden gaan we dan ook vertellen. 

(Wilt u de foto's in een groter formaat zien, klik dan op de foto.)

Met vriendelijke groet,
Anita Nusselder

12-04-2023