Kinderkerk Op zaterdag 1 april gaan we 's middags palmpaasstokken versieren in de Ruimte. Tussen 14:00-14:30 uur kan iedereen die een stok wil komen versieren binnen lopen. Om 15:30 uur hopen we alle stokken te hebben versierd. Behalve de buxustakken zijn alle materialen aanwezig. We willen aan iedereen vragen om zelf een buxustak mee te nemen. Als er iemand is die daar wat meer van heeft is dat heel welkom.
Om de onkosten te dekken vragen wij deze middag een vrijwillige bijdrage.

Op zondag 2 april is de palmpaasoptocht met vooraf het eieren zoeken. Het eieren zoeken begint om 10:00 uur bij de Woordhof. Voor degene die het gouden ei vindt is er een leuke verrassing. Om 10:45 gaan we richting de kerk waar de muziek al op ons staat te wachten. Eerst gaan we met de stokken door de kerk en daarna gaan we met de muziek voorop door het dorp.
De route gaat als volgt: Dorpsstraat, Pennekampweg, Brouwerij, Keppelseweg, Groeneweg, Beatrixlaan, Bakkerstraat, Dorpsstraat.
Aan het eind van de optocht krijgt ieder kind met een stok de bekende verrassing.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, hiervoor is een collectebus aanwezig.

Op paasmorgen, 9 april, beginnen we in de kerk en daarna gaan we naar de Ruimte om met z’n allen van de paasmaaltijd te genieten. Tijdens de maaltijd wordt het paasverhaal verteld.

Zondag 23 april is er na de kerkdienst koffie drinken. Het lekkers bij de koffie is dan gebakken door de kinderkerk. Iedereen die het leuk vindt om wat te maken, mag een zelfgebakken koek of cake meebrengen. Voor deze lekkernijen zal een (zelf te bepalen) bijdrage worden gevraagd. Ook is het mogelijk om wat van de baksels mee te nemen voor het thuisfront. Het geld dat we hiermee ophalen gaan we besteden aan een goed doel.

We hopen dat iedereen weer mee wil doen met deze aktiviteiten zodat het leuke, gezellige en geslaagde zondagmorgens zullen worden.

M.vr.gr. Anita Nusselder

14-03-2023