kerst 2022Het kerstfeest van de kinderkerk was dit jaar een klein gezellig feestje met de kinderen van kinder- en jeugdkerk en een aantal ouders.
We hebben lekkere pannenkoeken gegeten die met kerstvormpjes en poedersuiker mooi versierd konden worden. Ook was er stroop en jam en chocolademelk en ranja. Toen iedereen genoeg pannenkoeken had gegeten, heeft Jessica een kerstverhaal verteld. De platen liet ze zien op het grote scherm en de vertelling werd afgewisseld met muziek.
Het verhaal ging over een klein jongetje dat graag met zijn vader mee wilde op zoek naar het kindje Jezus. Maar dat vond zijn vader niet goed, toen ging hij zelf maar de ster volgen. Hij nam dingen mee die hij graag aan het kindje wilde geven. Maar onderweg kwam hij arme en droevige mensen tegen aan wie hij zijn geschenken gaf. kerst 2022
En toen hij het kindje vond, had hij geen geschenken meer. Maar dat vindt Jezus niet zo erg, daar mag je komen zoals je bent, ook zonder dure geschenken. Aan het eind van het gezellige uur was er voor de kinderen het bekende tasje met inhoud.
Daarna was het vakantie, in januari is er weer kinderkerk, de datums kun je vinden op de site.

Met vriendelijke groet,
Anita Nusselder

31-12-2022