Op 6 november werd de dankdag weer gevierd met de oogstuitstalling. Er stonden een paar goede verkopers achter de kraam van de kinderkerk, ze hadden in mum van tijd hun waar aan de man/vrouw gebracht.
In de kraam stond een uitstalling van vogelvoederhuisjes. Deze pindakaashuisjes waren door de kinderen vrolijk versierd met bloemetjes, vlinders en andere vrolijke frutsels. En op de dakjes konden de vogels zich te goed doen aan doppinda’s. De opbrengst van de verkoop hebben we overhandigd aan de muziekcommissie.

Op tweede Advent is er weer kinderkerk. Het is al bijna traditie dat we dan iets gaan doen voor de bewoners van Hyndendeal. Ook dit jaar gaan we weer proberen om bij te dragen aan de kerstsfeer op Hyndendeal. We zijn benieuwd hoe dat eruit gaat zien.

Het kinderkerkkerstfeest op 24 december wordt dit jaar een klein gezellig feestje met alleen de kinderen van de kinderkerk.
In de coronatijd wilden we een kerstmaaltijd organiseren maar dat kon telkens niet doorgaan omdat dan alles weer op slot zat. Dus we gaan dit jaar een mooi kerstverhaal vertellen tijdens de kerstmaaltijd.
Omdat de maaltijd wat vroeger in de avond is, om 17.30 uur, is er geen intermezzo voor de kerstnachtdienst.

Hierna heeft de kinderkerk vakantie en hopen we iedereen in januari weer te zien. Hoewel nog wat vroeg, wil de leiding van de kinderkerk iedereen alvast prettige kerstdagen wensen en alle goeds voor 2023.

M.vr.gr. Anita Nusselder

15-11-2022