Na een welverdiende vakantie gaan we weer beginnen met de kinderkerk op zondag 18 september, op startzondag. We hopen dat dit het begin wordt van weer een spetterend seizoen. Voor zowel de kinderkerk als voor de jeugdkerk zitten er een aantal leuke dingen in de koker.
De leiding is bezig om een oude bekende weer in een nieuw jasje te steken: we willen namelijk weer een Nacht Zonder Dak gaan organiseren. Hiervoor was in het verleden altijd veel belangstelling en we hopen dat de jongeren/jeugdkerkers hieraan weer mee willen doen. We zijn nog bezig met de organisatie, dus hoe het er precies uit gaat zien en op welke datums dat gaat gebeuren en hoe je je daarvoor kunt opgeven dat komt nog. De info daarover delen we op de site van de kerk, dus houdt de site in de gaten als het je leuk lijkt om hieraan mee te doen.
Wij zijn enthousiast in elk geval en we hopen dat jullie dat ook worden, want zonder jullie bijdrage kunnen wij geen leuke activiteiten neerzetten. Voor de kinderkerkers zit er nog een uitje in het vat. Dat kon voor de vakantie helaas niet doorgaan, omdat we geen geschikte datum konden vinden. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus gaan we de komende tijd een datum prikken en gaan we er een heel gezellige zondag van maken. Ook dit seizoen is er op de zondagen dat ds. Elise voorgaat in de dienst kinderkerk. De datums voor de jeugdkerk zullen worden vermeld op de site.
Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook, dus tot ziens bij een van onze activiteiten.

M.vr.gr. Anita Nusselder

05-08-2022

   

De Ruimte  

   

Online dienst (klik op de foto)  

Online-kerkdienst kerk Hummelo

   

Jongeren  

Jongeren in Hummelo

   

Facebook  

   

Ontmoeting  

   

AVG  

   
© Protestantse gemeente Hummelo 2022