De kerkdienst van 26 juni was de laatste voor de zomervakantie. Er waren dit keer geen overstappers en ook geen kinderen om een doopdruppel aan uit te reiken. Wel hebben we in deze dienst ons langlopende project afgerond. Harriet Hiddink kwam vertellen over haar zorgboerderij die ze benoemde als een minimaatschappij omdat ze verschillende doelgroepen hebben, ze werken met zowel kinderen als volwassenen.
Omdat door de Coronacrisis omstandigheden en inzichten zijn veranderd heeft Harriët aan gegeven dat ze het geld graag voor een ander apparaat zou willen gebruiken. De Bult wil ook graag iets doen voor natuur en milieu en daarom willen ze een ozonapparaat aanschaffen dat kan worden gebruikt bij schoonmaken en wassen. Door dit apparaat kan er op lagere temperaturen worden gewassen, hoeft er minder waspoeder te worden gebruikt en ook schoonmaken kan met minder chemische reinigingsmiddelen, wat een stuk milieuvriendelijker is.

De kinderen hadden de spaarpotjes, die ze een poos geleden al op een zondag hadden gemaakt, weer meegebracht. Door allerlei klusjes te doen hadden ze een leuk bedrag bij elkaar gespaard.
Na de dienst was er zelfgemaakt lekkers bij de koffie, (er werd ook van mee naar huis genomen), waar we een kleine bijdrage voor vroegen. De kinderen hadden tijdens de kinderkerk nog erg hun best gedaan om de cakejes mooi te versieren. Dit lekkers viel erg in de smaak en resulteerde in een bedrag van €150,22 voor de zorgboerderij.
Samen met eerdere collectes voor dit goede doel kunnen we in totaal een bedrag van €350,00 overmaken naar de Bult.
Alle taartbakkers en alle gulle gevers hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Voor de kinderkerk is het nu vakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen jullie in september, met de startzondag, weer te zien.

M.vr.gr. Anita Nusselder

27-06-2022

   

De Ruimte  

   

Online dienst (klik op de foto)  

Online-kerkdienst kerk Hummelo

   

Jongeren  

Jongeren in Hummelo

   

Facebook  

   

Ontmoeting  

   

AVG  

   
© Protestantse gemeente Hummelo 2022