De kinderkerk is er tot aan de zomervakantie op de volgende datums:

29-05


12-06
26-06
:


:
:
in deze dienst gaat niet ds. Elise voor maar Jansje Ruiterkamp. In deze dienst gaan we de verhalen van Hemelvaart en Pinksteren vertellen.
Met Pinksteren zijn we er dan niet.
dan is de openluchtdienst.
dit is de laatste zondag van het seizoen en gaan we ons langlopende goede doel afronden.

Al in 2019 zijn we bezig geweest met een goed doel dicht bij huis. Maar omdat tijdens de coronacrisis alles stil lag zijn we nog steeds bezig met dat goede doel dicht bij huis.
De opbrengst voor dit goede doel is (nog steeds) bestemd voor Zorgboerderij de Bult in Toldijk. Bij de Bult komen zowel kinderen als volwassenen voor dagbesteding. Voor kinderen/ volwassenen die moeite hebben met communiceren/ contact maken, zoals mensen met autisme, verstandelijke beperking of dementie, willen ze een apparaat aanschaffen dat contact weer mogelijk maakt.
Het gaat om een houten object dat d.m.v. aanraken, zoals bijv. tikken, strelen of kloppen, geluiden laat horen. Het kan geluiden uit de natuur of stad, geluid van muziekinstrumenten of dierengeluiden of huis- tuin- keukengeluiden laten horen. Ook kunnen er persoonlijke geluiden worden toegevoegd.
Dit houten instrument kost veel geld om aan te schaffen. Daarom willen wij de Bult helpen om de aanschaf mogelijk te maken.
Nu willen we dus in de kerkdienst van 26 juni dit langlopende project afronden. In de dienst komt er iemand over de zorgboerderij vertellen en over het instrument waar ze mee willen gaan werken.
We hopen dat de kinderen de spaarpotjes, die ze een poos geleden op zondag hebben gemaakt, dan weer meebrengen en dat daar dan een leuk bedrag voor de zorgboerderij uit komt.
Na de dienst is er zelfgemaakt lekkers bij de koffie, (mee naar huis nemen mag ook), waar we een kleine bijdrage voor vragen. Ook deze bijdrage komt ten goede aan de zorgboerderij.
We hopen op deze manier een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Van harte bij u aanbevolen.

M.vr.gr. Anita Nusselder

   

De Ruimte  

   

Online dienst (klik op de foto)  

Online-kerkdienst kerk Hummelo

   

Jongeren  

Jongeren in Hummelo

   

Facebook  

   

Ontmoeting  

   

AVG  

   
© Protestantse gemeente Hummelo 2022