Door het multifunctioneel maken van het kerkgebouw en het realiseren van een aanbouw ten behoeve van kerkelijke- en niet-kerkelijke activiteiten, is er een bredere bestemming voor het kerkgebouw. Door het gebouw een bredere bestemming te geven dan voor de zondagse eredienst alleen, kan worden verzekerd dat de dorpskerk ook op langere termijn voor de gehele Hummelose bevolking een belangrijke en samenbindende functie zal kunnen (blijven) vervullen.

De aanbouw heeft de naam "De Ruimte" gekregen en heeft de volgende functies:
Gebruik voor allerlei kerkelijke bijeenkomsten en activiteiten. Gebruik als dorpshuis voor alle mogelijke verenigingen en instellingen in het dorp. Gebruik als foyer bij een bijeenkomst in de multifunctioneel gemaakte kerk. De mogelijkheid om voorafgaande aan een rouwdienst afscheid te nemen van een overledene, of als extra ruimte bij een druk bezochte uitvaartdienst.

Voor inlichtingen of reserveringen van het multifunctionele kerkgebouw en "De Ruimte" kunt u terecht bij Leida Wenneker-Kuperij. Zij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en de tarieven.

Zie ook de website www.dorpshuishummelo.nl  

 

ZANGLOKAAL DOETINCHEM

Voor 2020 staan de volgende Zangactiviteiten gepland:

  • Vrouwenzangdag 25 januari 2020
  • Zangdag Oude koormuziek 29 februari 2020
  • Zangdag Noord-Europese koormuziek                25 april 2020
  • A capella Zangweek 2019 20 t/m 24 juli 2020
  • Zangdag Byzantijnse muziek 3 oktober 2020
  • Zangdag Christmas Carols 12 december 2020

Verdere informatie over bovengenoemde zangdagen volgt.

Ook hiervoor kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zanglokaal Doetinchem : Dineke de Roo, Gerda Gotink en Tjeerd Visser 

 

   
© Protestantse gemeente Hummelo 2013